Het systeem

Nieuw, Module Legionella Beheer

By 11/03/2021 augustus 9th, 2022 No Comments

De module Legionella Beheer is ontwikkeld als onderdeel van de continue doorontwikkeling van LogboekenOnline®. Als onderdeel van deze doorontwikkeling rees de vraag om dieper in te gaan op de registratie van zaken omtrent het beheer van legionella binnen diverse (zorg) organisaties.

Vanuit onze klantenkring rees de vraag of wij een uitgebreidere versie van het installatielogboek ‘Legionella Beheer’ konden aanbieden. Een module Legionellabeheer dat de registratie kan verdiepen, en ervoor zorgt dat er meer inzicht kan worden verkregen in mogelijke knelpunten binnen de waterkwaliteit van een organisatie.

LogboekenOnline heeft de module Legionella Beheer ontwikkeld in samenwerking met experts in het gelijknamige werkveld en blijft zich, net als bij andere modules, actief inzetten om de module nog beter te integreren in zowel uw bedrijfsproces als in ons eigen systeem. Het resultaat mag er zijn en is met enthousiasme ontvangen door onze opdrachtgevers.

Bij de Legionella module wordt een IP65 gecertificeerde BlueTooth thermometer bijgeleverd.  LogboekenOnline biedt tevens als service het kosteloos importeren van al uw tappuntenlijsten, mits aangeleverd in Excel of CSV bestanden.

Nog meer lezen?

20 maart 2024

Het correct handelen in noodsituaties begint met preventie!

Lees meer...
28 februari 2024

Update Checklist Module!

Lees meer...
Deelname FireSafety en Security Event 204 LogboekenOnline
31 januari 2024

FireSafety & Security EVENT 2024

Lees meer...