Technische Specificaties

Multi-layer security

Alle gegevens worden in beveiligde databases opgeslagen. De meest kritieke gegevens worden nogmaals versleuteld voordat ze in deze databases worden toegevoegd. Daarnaast werken onze ontwikkelaars continue met nieuwe methoden en technieken om de veiligheid van jouw gegevens te beschermen.

SSL-versleuteling

Geen zorgen over je privacy en gegevens wanneer je werkt met LogboekenOnline®. We maken gebruik van SSL-versleuteling van al het dataverkeer van- en naar onze servers. Daardoor heb je altijd de garantie dat jouw gegevens niet kunnen worden onderschept.

Load-balancing

LogboekenOnline® beschikt over meerdere high-end servers die onafhankelijk van elkaar kunnen functioneren zonder daarbij jouw ervaring te onderbreken. Is het druk, dan zetten we een extra server aan. Hebben we een update, dan kunnen we deze zonder service onderbrekingen uitrollen.

Scheiding van authorisatie en AES256 Encryptie

Doordat LogboekenOnline® is opgebouwd uit autorisatie-lagen, hebben de partijen die aan jouw logboek staan gekoppeld uitsluitend toegang tot de informatie die voor hen nodig is. Daarnaast worden alle documenten in LogboekenOnline® voorzien van een AES256 Encryptie.

Maximale snelheid

Doordat onze applicatie gebruik maakt van Solid State Drive (SSD) kun jij lekker snel bij jouw documenten en informatie komen. Op die manier bespaar je nog meer tijd als het gaat om het beheer, onderhoud en de controle van jouw installaties!

Flexibel en robuust

Veel andere logboeksystemen maken gebruik van Microsoft SharePoint, wat eigenlijk alleen bedoeld is om intern documenten te delen. LogboekenOnline® is gebouwd in PHP 8.1.14. Daardoor kunnen we flexibeler werken dan logboeksystemen die SharePoint gebruiken en kunnen we meer handige functies ontwikkelen die jou veel tijd besparen.

2FA

Schakel eenvoudig tweestapsverificatie (2FA) in voor je account. Door het instellen van tweestapsverificatie voeg je een extra beveiliging stap toe. LogboekenOnline® stuurt dan een toegangscode naar een vertrouwd apparaat, bijvoorbeeld je telefoon, om in te kunnen loggen. Deze stap zorgt ervoor dat jij, en jij alleen, toegang hebt tot je account.