Module Nood- en Vluchtwegverlichting

 

Start nu een gratis proefperiode voor het ontwerpen, projecteren, installeren, inventariseren, inspecteren en onderhouden van nood- en vluchtwegverlichting installaties.

Start nu je gratis proefperiode!

Eenvoudig voor in de praktijk

Met deze module kun je eenvoudig plattegronden importeren en bewerken. Je kan de armaturen nauwkeurig op de plattegrond plaatsen. Dankzij slimme data-integratie wordt een deel van de fabrikantgegevens automatisch uit het systeem opgehaald, terwijl jij andere gegevens zelf kan invoeren en opslaan.

Daarnaast genereert de module een reparatielijst/looplijst die alle armaturen toont die op dat moment onderhouden dienen te worden. Deze lijst is voorzien van een materialenlijst met gedetailleerde informatie, zoals productnummers van de fabrikant, waardoor je altijd weet welke materialen je moet bestellen en mee dient te nemen voor het onderhoud!

Slimme data voor inventarisatie

Maak gebruik van onze database om moeiteloos fabrikantgegevens te importeren en accuraat bij te houden. Bespaar tijd en minimaliseer fouten door altijd gebruik te maken van de meest actuele gegevens!

Automatisch gegenereerde onderhouds-, reparatie en materialenlijsten

Laat het systeem automatisch onderhouds-, reparatie- en materialenlijsten genereren, compleet met alle benodigde gegevens. LogboekenOnline houdt eenvoudig bij welke componenten vervangen dienen te worden!

Interactieve plattegrond

Upload je bouwkundige plattegrond, plaats armaturen incl. pictogrammen op de juiste plaats en selecteer de fabrikantgegevens. Je kan de volledige projectering, werkvoorbereiding en het onderhoud uitvoeren in één systeem!

Efficient en betrouwbaar onderhoud

Onze nieuwe module zorgt ervoor dat het beheer van nood- en vluchtwegverlichting efficiënter, betrouwbaarder en minder tijdrovend is. Je krijgt een duidelijk en gedetailleerd overzicht van al jouw armaturen per locatie of bouwlaag. Je kan het onderhoud tijdig plannen en uitvoeren met behulp van automatische gegenereerde waarschuwingen. Dit zorgt voor een efficiente manier van werken omdat je altijd  over up-to-date informatie beschikt, betreffende je locaties.

Certificaat

LogboekenOnline geeft na het jaarlijks onderhoud, nadat alle restpunten zijn opgelost,  een certificaat af dat voldoet aan de normen van ISSO-publicatie 79 en NEN-EN 1838. Hiermee toon je aan dat jouw nood- en vluchtwegverlichting voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden.

Wat biedt LogboekenOnline®?

  • Upload je bouwkundige plattegrond in PDF-formaat
  • Selecteer het merk en type armatuur uit onze database of vul deze zelf in
  • Plaats armaturen en pictogrammen op de juiste plaats in de plattegrond
  • Automatisch gegenereerde onderhouds-, reparatie en materiaallijsten
  • Geeft automatisch aan welke bepaalde componenten vervangen moeten worden
  • QR-code sticker per armatuur voor eenvoudige inspecties, onderhoud en storingsmeldingen
  • Na uitgevoerd jaarlijks onderhoud ontvang je het inspectiecertificaat conform ISSO-79/ NEN-EN 1838
Start nu je gratis proefperiode!