Stichting VCO Harderwijk-Hierden

Stichting VCO Harderwijk-Hierden

Met 14 locaties, 14 keer de module legionellabeheer en nog vele andere installatielogboeken, maakt Stichting VCO Harderwijk-Hierden intensief gebruik van LogboekenOnline. Hun ervaringen en feedback zijn daarom van grote waarde. Stichting VCO Harderwijk-Hierden vertelt dan ook graag hoe zij het gebruik van LogboekenOnline ervaren!

De ervaring van Stichting VCO Harderwijk-Hierden

”Als tevreden gebruikers van LogboekenOnline willen we graag onze positieve ervaring delen. Het platform biedt ons niet alleen de flexibiliteit om logboeken eenvoudig in te richten, maar ook de mogelijkheid om stapsgewijs steeds meer te ontwikkelen op gebied van onderhoud. De basis van de logboekmodules zijn vrij snel gevuld maar we ontdekken steeds meer mogelijkheden die optioneel gebruikt kunnen worden. Deze flexibiliteit maakt het systeem bijzonder gebruiksvriendelijk voor onze organisatie.

Daarnaast valt vooral de uitstekende service van Sven en Myrthe op. Hun snelle reacties, goede bereikbaarheid en grondige kennis van zaken zorgen ervoor dat eventuele vragen of problemen vlot en efficiënt worden opgelost. Dit geeft ons veel vertrouwen in het gebruik van LogboekenOnline.

We hebben ervoor gekozen om het logboek breder in te zetten binnen onze organisatie, en hebben onze onderhoudsmedewerkers hier ook in meegenomen. Voor hen bleek het logboek net zo intuïtief en gemakkelijk te begrijpen als voor ons. Sven en Myrthe hebben hierbij geholpen door een training te geven rondom de implementatie. Het systeem biedt ons nu ondersteuning op verschillende vlakken, waardoor we op een efficiënte manier ons onderhoud en andere processen kunnen bijhouden.

Wat we ook erg waarderen is dat LogboekenOnline ons helpt om overzicht te houden. De mogelijkheid om gegevens centraal en gestructureerd vast te leggen, maakt ons werk niet alleen makkelijker, maar ook een stuk overzichtelijker. We kunnen sneller schakelen en hebben altijd een duidelijk beeld van de status van lopende zaken.

Ook externe personen kunnen, doordat wij hen toegang hebben gegeven, hun rapporten en notities kwijt in het systeem. Dit maakt het bijhouden van de logboeken voor ons een stuk gemakkelijker, tegelijk zijn de logboeken hierdoor vollediger.

Kortom, wij zijn erg tevreden met Logboekenonline en kunnen het platform van harte aanbevelen aan andere organisaties die op zoek zijn naar een betrouwbare en flexibele oplossing voor hun logboekbeheer.”

Elice Boonen – Bedrijfsvoering en Organisatie, Stichting VCO Harderwijk-Hierden

Nog meer lezen?

Hoe koppel ik mijn BMI met Hertek Connect? API koppeling
16 oktober 2024

Hoe koppel ik mijn BMC met Hertek Connect?

Lees meer...
Stichting VCO Harderwijk-Hierden
09 oktober 2024

Aan het woord: Stichting VCO Harderwijk-Hierden

Lees meer...
De Module Nood- en Vluchtwegverlichting
01 oktober 2024

Update Module Nood- en Vluchtwegverlichting

Lees meer...