Het bedrijfHet systeem

Nu verkrijgbaar: Module Nood- en Vluchtwegverlichting!

By 16/10/2024 No Comments

We zijn trots om te melden dat de Module Nood- en Vluchtwegverlichting nu live staat en beschikbaar is! Met deze krachtige en gebruiksvriendelijke tool kun je eenvoudig het ontwerpen, projecteren, installeren, inspecteren en onderhouden van nood- en vluchtwegverlichting uitvoeren. Of je nu plattegronden wilt importeren, armaturen nauwkeurig op de juiste plek wilt plaatsen of onderhoudslijsten automatisch wilt genereren, deze module maakt het allemaal mogelijk.

De module stelt je in staat om bouwkundige plattegronden in PDF-formaat te uploaden en deze te bewerken door armaturen en pictogrammen nauwkeurig te plaatsen. Door de slimme data-integratie worden fabrikantgegevens automatisch uit het systeem opgehaald, terwijl jij aanvullende gegevens zelf kunt invoeren en opslaan. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt ook voor nauwkeurigheid en minder kans op fouten!

Daarnaast genereert de module automatisch onderhouds-, reparatie- en materialenlijsten, compleet met alle benodigde gegevens, zodat je altijd precies weet welke materialen nodig zijn voor onderhoud of vervanging. Dankzij de QR-code stickers die per armatuur beschikbaar zijn, is het inspecteren, onderhouden en registreren van storingen makkelijker dan ooit.

Het systeem houdt nauwkeurig bij welke onderdelen moeten worden vervangen en welke locaties onderhoud nodig hebben. Na het jaarlijkse onderhoud wordt een certificaat uitgegeven dat voldoet aan de normen van ISSO-publicatie 79 en NEN-EN 1838, waarmee je aantoont dat jouw nood- en vluchtwegverlichting voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden.

Deze module is nu vekrijgbaar en ontworpen om jouw werk eenvoudiger en efficiƫnter te maken. Begin vandaag nog met de gratis proefperiode!

Start de gratis proefperiode!

Nog meer lezen?

Hoe koppel ik mijn BMI met Hertek Connect? API koppeling
16 oktober 2024

Hoe koppel ik mijn BMC met Hertek Connect?

Lees meer...
Stichting VCO Harderwijk-Hierden
09 oktober 2024

Aan het woord: Stichting VCO Harderwijk-Hierden

Lees meer...
22 augustus 2024

Module Nood- en Vluchtwegverlichting

Lees meer...