Het bedrijfHet systeem

Hoe koppel ik mijn BMC met Hertek Connect?

By 16/10/2024 No Comments
Hoe koppel ik mijn BMI met Hertek Connect? API koppeling

Hoe koppel ik in LogboekenOnline mijn BMC (brandmeldcentrale) met Hertek Connect? Dat is vrij simpel. We leggen je hieronder uit hoe je dat moet doen!

Instructie

Via het Dashboard -> Koppelingen kun je voor verschillende leveranciers de API-koppeling activeren. Klik op het merklogo waarvan je de koppeling wil activeren en log in met de geldende inloggegevens van de betreffende leverancier. Alle locaties worden automatisch gesynchroniseerd, waarna je in één keer alle locaties kunt koppelen of een eigen selectie kunt maken.

Let op! Je dient in te loggen met het Hertek Intergrator account. Mocht je deze niet hebben, neem dan contact op met Hertek Connect.

 

Automatische logboekregels

Door je brandmeldinstallatie te koppelen met LogboekenOnline kun je automatisch logboekregels in het systeem plaatsen. Elke keer dat er een gebeurtenis plaatsvindt in de brandmeldcentrale, zoals een alarm, een systeemtest, of een storing, wordt deze automatisch geregistreerd in het logboek.

Meldergroepenindeling

De koppeling maakt het mogelijk om de meldergroepenindeling van je brandmeldinstallatie te synchroniseren met LogboekenOnline. Dit betekent dat alle melders & signaalgevers in de installatie automatisch worden bijgewerkt in het systeem, zodat je altijd een actuele en nauwkeurige weergave van de meldergroepenindeling hebt!

Uitschakelingen

Uitschakelingen worden automatisch in LogboekenOnline geregistreerd. Elke keer wanneer een deel van de installatie tijdelijk wordt uitgeschakeld, bijvoorbeeld voor onderhoud, wordt dit automatisch vastgelegd. Zo heb je altijd een betrouwbare registratie van alle uitschakelingen en ben je verzekerd van een volledig accurate systeembeschikbaarheid.

Notificaties

Wanneer een (brand)melding wordt geplaatst in het logboek, krijg je eenvoudig binnen 0,3 seconden een notificatie op je telefoon of computer. Via deze notificatie ben je direct op de hoogte van de locatie van de (brand)melding, zoals kamernummer en type melder.

Met onze handige web-app ontvang je snel notificaties bij calamiteiten. Download hem nu! (klik hier)

Nog meer lezen?

Stichting VCO Harderwijk-Hierden
09 oktober 2024

Aan het woord: Stichting VCO Harderwijk-Hierden

Lees meer...
Bij LogboekenOnline zetten we ons in voor een groener, slimmer en duurzamere wereld. Ons bedrijfspand draait volledig op zonne-energie dankzij onze schitterende zonnepanelen. Zo zetten we de zon aan het werk en verkleinen we onze ecologische voetafdruk. Maar dat is nog niet alles! Daarnaast helpt LogboekenOnline organisaties om papierloos te werken en zonder reistijd naar de locaties te gaan. Hierdoor besparen we niet alleen kostbare energie en middelen, maar dragen we ook bij aan een duurzamere toekomst. En onze groene missie stopt daar niet. We hosten onze diensten bij TransIP, een bedrijf dat duurzaamheid serieus neemt. Hun datacentrum is ISO 14001-gecertificeerd en draait op 100% windenergie. Met hun eigen slimme klimaatbeheersingssysteem is het het meest energie-efficiënte datacentrum van Nederland.
03 juli 2024

LogboekenOnline; groener, slimmer en duurzamer!

Lees meer...
28 februari 2024

Update Checklist Module!

Lees meer...