B5 Beveiligingstechniek

B5 Beveiligingstechniek BV heeft als installateur en onderhouder een groot aantal klanten waarbij installaties aanwezig die van logboeken voorzien zijn.

Dit zijn onder andere brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties. Maar ook bijvoorbeeld inbraakmeldsystemen. Logboekenonline is hierbij voor ons de perfecte partij als partner.

Logboeken zijn eenvoudig aan te maken vanaf kantoor, monteurs kunnen deze makkelijk invullen bij onderhoud en/ of beheer of storingen en de klanten kunnen zelf heel makkelijk gegevens inzien en meldingen plaatsen.

Een groot voordeel is dat het logboek er altijd is. In het verleden zijn klanten van ons die fysieke logboeken regelmatig kwijt geweest. De extra kosten en verspilling van materiaal dat dit teweeg bracht is zonde. Gelukkig is dat allemaal verleden tijd. Een ander voordeel is dat er een enorme database is met verschillende logboeken. Klanten van ons hebben bijvoorbeeld ook logboeken voor de NEN3140 keuring, Scope 12, Airco en vele andere installaties aangeschaft via ons. En stuk voor stuk zijn al onze klanten enorm tevreden hierover.

Stephan Vijfhuizen – Mede eigenaar, B5 Beveiligingstechniek BV

Nog meer lezen?

14 mei 2024

5, 6 en 7 juni is het weer zover...

Lees meer...
Deelname FireSafety en Security Event 204 LogboekenOnline
31 januari 2024

FireSafety & Security EVENT 2024

Lees meer...
Tweestapsverificatie voor LogboekenOnline
27 november 2023

Heb jij Tweestapsverificatie al ingeschakelt?

Lees meer...