Gemeente Arnhem

Gemeente Arnhem LogboekenOnline

Wij gebruiken LogboekenOnline al vele jaren en zijn zeer tevreden over het product en met name over de samenwerking met de mensen van LogboekenOnline. We hebben vaste aanspreekpunten die zeer snel en vakkundig reageren op onze wensen. Door de verschillende praktische modules die er zijn, zoals Brandmeldcentrale, Revisie gemeente Arnhem, Ventilatiesysteem, Sprinkler, CO/LPG, geeft het ons en onze onderhoudspartijen een duidelijk overzicht van de beschikbare documenten, uitgevoerde werkzaamheden en meldingen. D.m.v. een QR-code kan door een keurende instantie en onze contractpartijen op locatie direct de laatste beschikbare documenten inzien en uploaden zodat iedere belanghebbende zoals brandweer en omgevingsdienst direct inzage heeft.

 

Wim van Aalten – Senior Installatiebeheer, gemeente Arnhem

Nog meer lezen?

Wat is legionella en waarom heb je nu een hogere risico op besmetting?
03 juli 2024

De vakantieperiode gaat bijna van start. Zorg voor je spoeltaken!

Lees meer...
Bij LogboekenOnline zetten we ons in voor een groener, slimmer en duurzamere wereld. Ons bedrijfspand draait volledig op zonne-energie dankzij onze schitterende zonnepanelen. Zo zetten we de zon aan het werk en verkleinen we onze ecologische voetafdruk. Maar dat is nog niet alles! Daarnaast helpt LogboekenOnline organisaties om papierloos te werken en zonder reistijd naar de locaties te gaan. Hierdoor besparen we niet alleen kostbare energie en middelen, maar dragen we ook bij aan een duurzamere toekomst. En onze groene missie stopt daar niet. We hosten onze diensten bij TransIP, een bedrijf dat duurzaamheid serieus neemt. Hun datacentrum is ISO 14001-gecertificeerd en draait op 100% windenergie. Met hun eigen slimme klimaatbeheersingssysteem is het het meest energie-efficiƫnte datacentrum van Nederland.
03 juli 2024

LogboekenOnline; groener, slimmer en duurzamer!

Lees meer...
Ontdek de leidende brandveiligheid beheersoftware in Nederland. Beheer eenvoudig de brandveiligheid van uw gebouwen met onze geavanceerde softwareoplossingen.
23 mei 2024

Zo ziet het eruit als Google Maps al je locaties laat weergeven!

Lees meer...