KWR Water Research Institute

KWR Water ontwikkelt kennis om de watersector wereldwijd duurzaam te verbeteren. Hun motto “Bridging Science to Practice” richt zich op het omzetten van wetenschappelijke inzichten naar praktische toepassingen. Met onderzoeksprogramma’s op het gebied van gezondheid, duurzaamheid, maatschappij, toekomst en technologie, draagt KWR Water bij aan een circulaire economie en de VN-duurzaamheidsdoelen. KWR Water, opgericht in 2006, staat bekend om hun internationale samenwerking en innovatie.

KWR Water maakt al (sinds 2021) enige tijd gebruik van LogboekenOnline®.  Zij zijn bij ons terecht gekomen via hun onderhoudsbedrijf Lomans.

‘’Wij maken al enige jaren gebruik van LogboekenOnline via onze onderhoudspartij Lomans voor onze brandmeldinstallatie, de sprinklers en de blusgasinstallatie. Zowel de onderhoudspartij als wijzelf kunnen eenvoudig gebruik maken van de formulieren in het systeem. Zo voeren wij de maandelijkse, 4/8 en de jaarlijkse controle uit en de onderhoudspartij het onderhoud. Ook plaatsen zij de certificeringen en alle overige documenten in het systeem.’’

Afgelopen januari besluit KWR Water om ook de module legionellabeheer te gebruiken.

‘’Sinds januari 2024 maken wij gebruik van de module legionellabeheer, en wat is dat een verademing. Alles staat netjes, overzichtelijk op één plek en het is duidelijk wat er van de persoon wordt verwacht die het onderhoud uitvoert. We hebben de tappuntenlijst in de module legionellabeheer volledig ingericht naar onze eigen wens. Het inrichten kost wat tijd, maar als het eenmaal staat, zeer gebruiksvriendelijk!’’

Jeroen van Renswouw – Facilitair technicus/ Coördinator Hard Services, KWR Water

Nog meer lezen?

Wat is legionella en waarom heb je nu een hogere risico op besmetting?
03 juli 2024

De vakantieperiode gaat bijna van start. Zorg voor je spoeltaken!

Lees meer...
Bij LogboekenOnline zetten we ons in voor een groener, slimmer en duurzamere wereld. Ons bedrijfspand draait volledig op zonne-energie dankzij onze schitterende zonnepanelen. Zo zetten we de zon aan het werk en verkleinen we onze ecologische voetafdruk. Maar dat is nog niet alles! Daarnaast helpt LogboekenOnline organisaties om papierloos te werken en zonder reistijd naar de locaties te gaan. Hierdoor besparen we niet alleen kostbare energie en middelen, maar dragen we ook bij aan een duurzamere toekomst. En onze groene missie stopt daar niet. We hosten onze diensten bij TransIP, een bedrijf dat duurzaamheid serieus neemt. Hun datacentrum is ISO 14001-gecertificeerd en draait op 100% windenergie. Met hun eigen slimme klimaatbeheersingssysteem is het het meest energie-efficiënte datacentrum van Nederland.
03 juli 2024

LogboekenOnline; groener, slimmer en duurzamer!

Lees meer...
30 mei 2024

18 redenen om snel aan de slag te gaan met de module legionellabeheer

Lees meer...