Lomans

Als installateur en onderhouder van brandmeldinstallatie hebben wij diverse klanten waarbij wij het digitale logboek van Logboekenonline gebruiken. Dit werkt voor ons ideaal met het registreren van de beheerderstaken en of onderhoud. Bij uitvoer van beheerderstaken voor diverse klanten kunnen wij /onze monteurs makkelijk en snel inloggen en de beheerderstaken registeren. Bij het onderhoud hebben wij alle documenten op 1 plek zodat bij het onderhoud alle gegevens snel beschikbaar zijn, ook kunnen wij snel controleren of de klant ook zelf de registratie goed uitvoert, denk hier aan beheerderstaken en storingen.

Het toevoegen van gebruikers en/of nieuwe logboeken kosten ons minder tijd en energie. Het wordt steeds meer een kwestie van documenten kopiëren en plakken. Daarnaast wordt elke service vraag snel behandeld en opgepakt. Vergeleken met een logboek op papier is hier een echte tijdwinst mee te realiseren.

Ook is het logboek altijd beschikbaar, er hoeft dus niet gezocht te worden naar het logboek. Voor de eindgebruiker is het fijn dat zij ontruimingsplan en dergelijke kunnen uploaden en logboeken kunnen samenvoegen.

Gerlinde van den Berg – Contractbeheerder, Lomans Amersfoort B.V.

Nog meer lezen?

Team LogboekenOnline op de Vakbeurs Facilitair& Gebouwbeheer 2023
27 juni 2023

LogboekenOnline® op de Vakbeurs Facilitair& Gebouwbeheer 2023!

Lees meer...
30 mei 2023

NIEUW HACCP logboek!

Lees meer...
22 mei 2023

LogboekenOnline heeft alweer een uptime van 100%

Lees meer...