Informatie over de servicecode

Het is mogelijk om direct maar beperkt gegevens te raadplegen door middel van het invoeren van de servicecode. Deze vindt u op het etiket dat bij de brandmeldinstallatie hangt. Vul in bovenstaand vak de servicecode in om toegang te krijgen tot het logboek dat bij de brandmeldinstallatie hoort.

De openbare informatie is ook te bereiken door middel van de meegeleverde QR-code. Deze code is te scannen via de camera app op je smartphone of tablet. Bij Apple producten is deze functionaliteit ingebouwd, bij apparaten die draaien op Android niet altijd. Mocht jouw apparaat niet beschikken over een QR-code scanner, kun je gebruik maken van de Kaspersky QR-Code Reader and Scanner.

Openbare informatie

Met de servicecode kun je openbare documenten bekijken. Ook krijg je als ingelogde en geautoriseerde gebruiker bijvoorbeeld inzicht in openstaande werkopdrachten, kun je missende documenten aanvullen en direct navigeren naar het beheer van de brandmeldinstallatie conform de NEN-2654 1/2.

Daarnaast kan iedereen een melding plaatsen over een bepaalde installatie die behoort tot de locatie waaraan de servicecode is gekoppeld. Indien gewenst, wordt deze melding automatisch verzonden naar de installateur, de beheerder BMI en/of naar de afdeling facilitair beheer van de organisaties die aan de installatie gekoppeld zijn. De installateur kan dan bijvoorbeeld direct contact opnemen met de facilitair beheerder en actie ondernemen.

De installateur, onderhouder of beheerder BMI waar de melding is binnengekomen, plaatst de melding, indien terecht, definitief in het logboek.

Terug naar de voorpagina

Inloggen

Om in te loggen bij LogboekenOnline vul je hier je e-mailadres en wachtwoord in.
Wachtwoord vergeten? Klik hier

Servicecode

Voor snelle toegang vul je de servicecode van een locatie hier in.