Het bedrijfHet systeem

Het correct handelen in noodsituaties begint met preventie!

By 20/03/2024 No Comments

In een noodsituatie kan een automatische externe defibrillator (AED) het verschil maken tussen leven en dood. Maar wist je dat naast de jaarlijkse controle door de onderhoudspartij, jij als persoon ook een belangrijke rol speelt bij het waarborgen van de functionaliteit van de AED?

Visuele inspectie is een cruciaal onderdeel van het onderhoudsproces van een AED. Of je nu hoofd BHV bent of gewoon een betrokken medewerker, je kunt regelmatig een snelle visuele controle uitvoeren om ervoor te zorgen dat de AED klaar is voor gebruik wanneer dat nodig is.

LogboekenOnline biedt nu tientallen checklists in de bibliotheek aan. Kies jouw checklist, bijvoorbeeld de Checklist AED, koppel deze aan een logboek en laat de inspectie automatisch terugkeren op een door jou ingepland moment. Zo voorkom je dat de accu te weinig capaciteit heeft, kabels beschadigd zijn, niet goed toegankelijk zijn of dat de plakkende elektroden (pads) over de uiterste houdbaarheidsdatum zijn!

En onthoud: een AED en 112, daar red je een leven mee.

20 maart  2024

Nog meer lezen?

Ontdek de leidende brandveiligheid beheersoftware in Nederland. Beheer eenvoudig de brandveiligheid van uw gebouwen met onze geavanceerde softwareoplossingen.
23 mei 2024

Zo ziet het eruit als Google Maps al je locaties laat weergeven!

Lees meer...
Tweestapsverificatie voor LogboekenOnline
27 november 2023

Heb jij Tweestapsverificatie al ingeschakelt?

Lees meer...
Sinterklaas is zijn grote boek kwijt. Gelukkig helpt LogboekenOnline hem daar graag mee.
15 november 2023

Sinterklaas op bezoek bij LogboekenOnline

Lees meer...