Het systeem

Custom Checklisten

By 22/09/2020 augustus 9th, 2022 No Comments

Vanaf heden heeft LogboekenOnline een nieuwe module ‘Custom Checklisten’.

Met deze Custom Checklisten module kan de gebruiker zijn/haar eigen checklist in elkaar zetten op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier.

De gebruiker kan er ook voor kiezen om een bestaande checklist uit de bibliotheek te halen en deze aan te passen voor eigen gebruik. De gebruiker geeft de checklist een naam en selecteert het installatielogboek en de locaties waarvoor de checklist gebruikt dient te worden. Daarna kan de gebruiker een interval aangeven wanneer de checklist ingevuld moet worden. Pas de teksten aan van de verschillende velden en je bent klaar. Op het moment dat de gebruiker de checklist opslaat krijgt hij/zij een preview van de checklist die net gemaakt is. De gebruiker kan er dan voor kiezen om de checklist nog aan te passen of om deze definitief op te slaan.

Na het opslaan staat de custom checklist klaar bij de installatielogboeken van de locaties die zijn geselecteerd bij het aanmaken van de checklist. De gekoppelde gebruikers aan deze installatielogboeken worden op de hoogte gesteld wanneer een checklist ingevuld moet worden aan de hand van de interval die is gekozen bij het aanmaken van de checklist.

Nog meer lezen?

28 februari 2024

Update Checklist Module!

Lees meer...
Deelname FireSafety en Security Event 204 LogboekenOnline
31 januari 2024

FireSafety & Security EVENT 2024

Lees meer...
Sinterklaas is zijn grote boek kwijt. Gelukkig helpt LogboekenOnline hem daar graag mee.
15 november 2023

Sinterklaas op bezoek bij LogboekenOnline

Lees meer...