Het bedrijfHet systeem

Eerste hulp in de digitale wereld

By 06/09/2023 No Comments

Dat is het thema van de Wereld Eerste Hulp Dag 2023 dat sinds 2000 wordt geëerd door de Internationale Federatie van Rode Kruis- en Rode Halve Maanverenigingen (IFRC). Voor ons als LogboekenOnline® en veel zorginstellingen, onderwijsinstanties, maar ook hotels en recreatieobjecten die met ons samenwerken is dit een dagelijks thema dat steeds weer naar voren komt.

In deze sectoren is er veel in- en doorstroom, zijn mensen minder zelfredzaam, lopen zij meer risico en is eerste hulp ontzettend belangrijk. Het controleren van de AED, het hebben van een EHBO-verbandtrommel en het laten opleiden van BHV’ers is dan ook verplicht voor (bijna) alle organisaties volgens de Nederlandse wet. Periodieke controles zijn dan ook ontzettend belangrijk. Je wil namelijk niet dat als er zich een calamiteit optreedt, je door obstakels moet vluchten, de AED niet werkend is of de EHBO-verbandtrommel leeg is.

Daarom biedt LogboekenOnline diverse logboeken aan en checklists waardoor jij een totaaloverzicht krijgt over de actuele status van al je locaties en installaties. Zo kun je eenvoudig met de logboeken voor de AED, BHV en de EHBO-verbandtrommel een checklist samenstellen of kies je een bestaande checklist uit onze bibliotheek;

  • AED Checklist
  • BHV Checklist
  • EHBO-verbandtrommel A
  • EHBO-verbandtrommel B
  • EHBO-verbandtrommel HACCP

Zo weet je zeker dat alles gecontroleerd is en staan jij en je team niet voor verrassingen wanneer er een incident of calamiteit optreedt.

6 september 2023

Nog meer lezen?

Tweestapsverificatie voor LogboekenOnline
27 november 2023

Heb jij Tweestapsverificatie al ingeschakelt?

Lees meer...
Sinterklaas is zijn grote boek kwijt. Gelukkig helpt LogboekenOnline hem daar graag mee.
15 november 2023

Sinterklaas op bezoek bij LogboekenOnline

Lees meer...
06 november 2023

Dag van de BHV

Lees meer...