Het bedrijfHet systeem

LogboekenOnline blikt terug op het winnen van de Landelijke Innovatieprijs Brandveiligheid!

By 18/04/2023 No Comments

Het is 18 april 2013 als Wiljo Pas met zijn idee; LogboekenOnline®, een presentatie geeft aan het publiek en de juryleden van het Nationaal Brandveiligheidscongres. De presentatie verloopt niet vloeiend. Het internet werkt niet, de dia’s haperen en op een gegeven moment werkt de afstandsbediening ook niet meer. Al met al genoeg redenen om eenieder te laten zweten. Wiljo slaat zich er toch doorheen en verteld over LogboekenOnline. Hoe het ontstaan is, de handige tools, en waarom iedere gebouwbeheerder of installatiebedrijf met het product zou moeten werken. Het publiek en de jury is enthousiast er wordt volmondig voor LogboekenOnline gekozen. Dit is een ontzettend mooie tool. LogboekenOnline wint daarom de Landelijke Innovatieprijs Brandveiligheid 2013!

Jurysamenstelling

Heleen de Goeijen-Kroon, Ministerie van Veiligheid en Justitie

Emiel van Rossum, Brandpreventieforum

Ir. Rudolf J.M. van Mierlo, Efectis Nederland

Ir. Barbera A. Peters, SBR

Ir. Aldo de Jong, SBR

Juryrapport

‘’Een beheerstool die een welbekend probleem inzichtelijk maakt en data bundelt. Alles wordt op een gestructureerde wijze samengebracht. Een goed voorbeeld van een hedendaagse tool die ingezet kan worden om beheer beter uit te voeren. Door de interactie m.b.v. de app, QR-codes en de automatische e-mails is dit effectief, innovatief en handzaam. Dit type tools moet breder worden ingezet bij projecten. LogboekenOnline zou aan waarde winnen door meer brandveiligheids-, bouwkundige en installatietechnische voorzieningen erin op te nemen.’’

En dat hebben we gedaan! LogboekenOnline is het eerste en beste online registratiesysteem waar je met meerdere modules kunt werken. Zo is LogboekenOnline niet alleen gefocust op brandveiligheid, maar leveren we ook modules zoals Legionellabeheer waarmee je eenvoudig kunt spoelen dankzij een handige bluetooth thermometer. Verder levert LogboekenOnline meer dan 120 installatielogboeken en werken wij elke dag aan het product, zodat iedere keer dat jij inlogt, we nog een beetje beter zijn dan gisteren.

18 april 2023

Nog meer lezen?

Sinterklaas is zijn grote boek kwijt. Gelukkig helpt LogboekenOnline hem daar graag mee.
15 november 2023

Sinterklaas op bezoek bij LogboekenOnline

Lees meer...
23 oktober 2023

Tips voor (brand)veilig versieren tijdens Halloween

Lees meer...
28 september 2023

Waarom gebouweigenaren aansprakelijk zijn bij calamiteiten

Lees meer...