Het bedrijfHet systeem

LogboekenOnline blikt terug op het winnen van de Landelijke Innovatieprijs Brandveiligheid!

By 18/04/2023 No Comments

Het is 18 april 2013 als Wiljo Pas met zijn idee; LogboekenOnline®, een presentatie geeft aan het publiek en de juryleden van het Nationaal Brandveiligheidscongres. De presentatie verloopt niet vloeiend. Het internet werkt niet, de dia’s haperen en op een gegeven moment werkt de afstandsbediening ook niet meer. Al met al genoeg redenen om eenieder te laten zweten. Wiljo slaat zich er toch doorheen en verteld over LogboekenOnline. Hoe het ontstaan is, de handige tools, en waarom iedere gebouwbeheerder of installatiebedrijf met het product zou moeten werken. Het publiek en de jury is enthousiast er wordt volmondig voor LogboekenOnline gekozen. Dit is een ontzettend mooie tool. LogboekenOnline wint daarom de Landelijke Innovatieprijs Brandveiligheid 2013!

Jurysamenstelling

Heleen de Goeijen-Kroon, Ministerie van Veiligheid en Justitie

Emiel van Rossum, Brandpreventieforum

Ir. Rudolf J.M. van Mierlo, Efectis Nederland

Ir. Barbera A. Peters, SBR

Ir. Aldo de Jong, SBR

Juryrapport

‘’Een beheerstool die een welbekend probleem inzichtelijk maakt en data bundelt. Alles wordt op een gestructureerde wijze samengebracht. Een goed voorbeeld van een hedendaagse tool die ingezet kan worden om beheer beter uit te voeren. Door de interactie m.b.v. de app, QR-codes en de automatische e-mails is dit effectief, innovatief en handzaam. Dit type tools moet breder worden ingezet bij projecten. LogboekenOnline zou aan waarde winnen door meer brandveiligheids-, bouwkundige en installatietechnische voorzieningen erin op te nemen.’’

En dat hebben we gedaan! LogboekenOnline is het eerste en beste online registratiesysteem waar je met meerdere modules kunt werken. Zo is LogboekenOnline niet alleen gefocust op brandveiligheid, maar leveren we ook modules zoals Legionellabeheer waarmee je eenvoudig kunt spoelen dankzij een handige bluetooth thermometer. Verder levert LogboekenOnline meer dan 120 installatielogboeken en werken wij elke dag aan het product, zodat iedere keer dat jij inlogt, we nog een beetje beter zijn dan gisteren.

18 april 2023

Nog meer lezen?

14 mei 2024

5, 6 en 7 juni is het weer zover...

Lees meer...
12 april 2024

Wat een geweldige editie van het FSSE2024!

Lees meer...
20 maart 2024

Het correct handelen in noodsituaties begint met preventie!

Lees meer...