Het bedrijfHet systeem

LogboekenOnline presenteert: LogboekenOnline Lite

By 28/04/2023 No Comments

In het kader van de Wereld dag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk is het team van LogboekenOnline bijeengekomen om nog eens goed na te denken over LogboekenOnline en haar visie.

Als marktleider op het gebied van digitale logboeken, vindt LogboekenOnline het belangrijk dat veiligheid voor iedereen toegankelijk is. Veiligheid en gezondheid is namelijk een recht en zou vanzelfsprekend moeten zijn.

Het team van LogboekenOnline presenteert daarom een gratis versie van LogboekenOnline: LogboekenOnline Lite. Met de gratis digitale logboeken versie van LogboekenOnline dragen wij alweer een steentje bij aan een nog (gebouw)veiliger Nederland.

Met LogboekenOnline Lite krijg je de mogelijkheid om 4 locaties aan te maken. Hier krijg je dan automatisch een veiligheidspakket bij met de Module Brandmeldinstallatie, het installatielogboek voor nood- en vluchtwegverlichting en de blusmiddelen. Het hele plaatje compleet en gratis!

Om te kunnen proeven van de pro-versie kun je tot wel zes keer de maandelijkse controles geheel volgens de NEN 2654 1 en 2 uitvoeren en krijg je tot 100 MB aan cloudopslag voor je documenten. Je kunt de status van de installaties per locatie bekijken in het onderhoudsoverzicht, waar je dankzij onze handige stoplichtenfunctie direct kan zien welke installatie extra aandacht nodig heeft.

De gratis lite-versie van LogboekenOnline biedt nog veel meer voordelen. Ben je benieuwd welke dat zijn? Klik dan hier!

28 april 2023

Nog meer lezen?

14 mei 2024

5, 6 en 7 juni is het weer zover...

Lees meer...
Sinterklaas is zijn grote boek kwijt. Gelukkig helpt LogboekenOnline hem daar graag mee.
15 november 2023

Sinterklaas op bezoek bij LogboekenOnline

Lees meer...
23 oktober 2023

Tips voor (brand)veilig versieren tijdens Halloween

Lees meer...