Het systeem

LogboekenOnline Update oktober 2021

By 27/09/2021 augustus 16th, 2022 No Comments

De slimme, enthousiaste programmeurs van LogboekenOnline hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan nieuwe features en updates om het gebruik van LogboekenOnline nog gemakkelijker en overzichtelijker te maken.

Verbeteringen voor mobiele apparaten

Er zijn in deze update veel verbeteringen doorgevoerd voor mobiele apparaten zoals telefoons & tablets. LogboekenOnline is nu ook te installeren als Web Applicatie op uw mobiele toestel waardoor LogboekenOnline nog sneller is.

Google Maps Integratie

Met de Google Maps integratie creëert LogboekenOnline een kaartoverzicht met waar en welke installaties wel of niet onderhouden zijn.

LogboekenOnline Smart Search

Met de uitgebreide manier van zoeken door Smart Search, worden zoekresultaten nog sneller en uitgebreider weergegeven in LogboekenOnline.

Vernieuwde berichten inbox.

De berichten inbox is volledig vernieuwd en nu nóg overzichtelijker!
Sorteer je berichten/meldingen gemakkelijk op Ongelezen, Gelezen, Alle of Gearchiveerd.

Zelf maken van custom dashboard tegels

Het zelf maken van custom dashboard tegels, maakt het mogelijk voor elke gebruiker om zijn/haar eigen dashboard tegels toe te voegen aan het dashboard van Logboekenonline. Bijvoorbeeld de OMS website van Bosch.

Nieuwe module facturatie/administratie (dealers)

Vernieuwd facturatieoverzicht voor het genereren van de PDFs. Hier kunt u ook kiezen om de geldende prijsafspraken & jaarlijkse totaalprijzen weer te geven op de PDFs. De PDF’s hoeft u enkel nog maar bij uw factuur te voegen.

Geregistreerde personen ontvangen onze nieuwsbrief. Ook onze nieuwsbrief ontvangen? Neem dan contact op met Sven, sg@logboekenOnline.nl of bel, 088-4566000

Nog meer lezen?

14 mei 2024

5, 6 en 7 juni is het weer zover...

Lees meer...
20 maart 2024

Het correct handelen in noodsituaties begint met preventie!

Lees meer...
Deelname FireSafety en Security Event 204 LogboekenOnline
31 januari 2024

FireSafety & Security EVENT 2024

Lees meer...