Het bedrijfHet systeem

Dag van de Checklist 2023 – Alles over onze HACCP checklists

By 30/10/2023 No Comments

Vandaag is het de dag van de checklist en daarom vertellen we je graag meer over onze HACCP-checklists en het bijbehorend digitaal logboek: HACCP

Wist je dat…

🍕 HACCP ontwikkeld is door NASA om ervoor te zorgen dat voedsel in de ruimte veilig was?

🥑 HACCP internationaal erkend en toegepast wordt in verschillende sectoren zoals bijvoorbeeld de cosmetische en farmaceutische industrie?

🍷 Sinds de invoering van HACCP er aanzienlijk minder voedsel-gerelateerde ziektes zijn uitgebroken?

Het HACCP-logboek

Met dit logboek krijg je meer grip op alle registratielijsten, certificaten, controles en diploma’s die te maken hebben met HACCP. Je kan eenvoudig periodieke hygiënecontroles uitvoeren, dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse schoonmaaklijsten afvinken en uitvoeren, eenvoudig temperaturen bijhouden en nog veel meer. Kortom, zo krijg je pas écht grip op HACCP.

Wil je afsluit- en opstartlijsten maken? Dit kan via onze handige checklist module! Je kan eenvoudig een checklist aanmaken, je stelt een interval in en koppelt deze aan het logboek. Wanneer een checklist wordt uitgevoerd krijg je hier uiteraard bericht van!

Checklists voor het logboek HACCP:

  • Allergenenmanagement
  • HACCP Periodieke Hygiënecontrole
  • Registratielijst Controle Ontvangst Goederen
  • Registratielijst Thermometers
  • Schoonmaakrooster HACCP (dagelijks)
  • Schoonmaakrooster HACCP (wekelijks)
  • Schoonmaakrooster HACCP (maandelijks)
  • Temperatuurregistratie

30 oktober 2023

Nog meer lezen?

Wat is legionella en waarom heb je nu een hogere risico op besmetting?
03 juli 2024

De vakantieperiode gaat bijna van start. Zorg voor je spoeltaken!

Lees meer...
Bij LogboekenOnline zetten we ons in voor een groener, slimmer en duurzamere wereld. Ons bedrijfspand draait volledig op zonne-energie dankzij onze schitterende zonnepanelen. Zo zetten we de zon aan het werk en verkleinen we onze ecologische voetafdruk. Maar dat is nog niet alles! Daarnaast helpt LogboekenOnline organisaties om papierloos te werken en zonder reistijd naar de locaties te gaan. Hierdoor besparen we niet alleen kostbare energie en middelen, maar dragen we ook bij aan een duurzamere toekomst. En onze groene missie stopt daar niet. We hosten onze diensten bij TransIP, een bedrijf dat duurzaamheid serieus neemt. Hun datacentrum is ISO 14001-gecertificeerd en draait op 100% windenergie. Met hun eigen slimme klimaatbeheersingssysteem is het het meest energie-efficiënte datacentrum van Nederland.
03 juli 2024

LogboekenOnline; groener, slimmer en duurzamer!

Lees meer...
30 mei 2024

18 redenen om snel aan de slag te gaan met de module legionellabeheer

Lees meer...