Het systeem

Nieuw, Liftlogboek conform NEN-EN81-20 en NEN-EN81-50

By 01/09/2021 september 9th, 2022 No Comments

In samenwerking met Multiliften BV te Ede en de TUV heeft LogboekenOnline® een compleet online digitaal liftlogboek conform NEN-EN81-20 is en NEN-EN81-50 ontwikkeld. Dit liftlogboek bevat een module technische specificaties waarbij het mogelijk is om herhalende specificaties van bijvoorbeeld gebruikte hefmotoren, draagkabels, schacht en kooideuren door middel van een bibliotheek aan een liftlogboek toe te voegen. Noodzakelijk te overleggen documenten, bij bijvoorbeeld een keuring en of inspectie zijn door middel van een QR-code eenvoudig te raadplegen. De module geeft automatisch, in één overzicht aan wanneer onderhoud- en of inspectietermijnen naderen.

 

Daarnaast is er ruimte voor tekeningen, certificaten, installatieschema’s, handleidingen en bijvoorbeeld tornvoorschriften. Het kunnen raadplegen van het tornvoorschrift middels een QR-code, heeft als voordeel dat bij een vastzittende lift en het bevrijden van personen door de brandweer, er geen ongelukken of nevenschades aan de lift zal ontstaan.

 

Het digitaal liftlogboek wordt gekoppeld aan de monteurs van Multiliften en diens opdrachtgevers. Na onderhoud of inspectie ontvangt de opdrachtgever altijd een automatisch gegenereerde e-mail met Multiliften logo van de gemaakte logboekregel, wat informatie bevat over de onderhoudsstatus en bevindingen.

 

Het liftlogboek voldoet in zijn geheel aan de NEN-EN81-20 is en NEN-EN81-50

Alle bestaande gebruikers van het liftlogboek worden kosteloos omgezet naar deze nieuwe module.

LogboekenOnline® wenst Multiliften BV veel succes toe met het gebruik van deze nieuwe liftmodule!

Nog meer lezen?

20 maart 2024

Het correct handelen in noodsituaties begint met preventie!

Lees meer...
28 februari 2024

Update Checklist Module!

Lees meer...
Deelname FireSafety en Security Event 204 LogboekenOnline
31 januari 2024

FireSafety & Security EVENT 2024

Lees meer...