Het bedrijfHet systeem

Zo ziet het eruit als Google Maps al je locaties laat weergeven!

By 23/05/2024 No Comments

Sinds de oprichting in 2013 heeft LogboekenOnline een indrukwekkende groei doorgemaakt en een leidende positie verworven op het gebied van brandveiligheid beheersoftware in Nederland. Met de toekenning van de prestigieuze Innovatieprijs Brandveiligheid in 2013 heeft LogboekenOnline zijn positie als pionier verder versterkt. Inmiddels beheren wij een indrukwekkend aantal van meer dan 25.000 accounts, verspreid over diverse sectoren zoals kantoren, scholen, ziekenhuizen en zorglocaties maar ook bijvoorbeeld parkeergarages.

De inmiddels brede acceptatie van LogboekenOnline’s systeem door meer dan 400 onderhoudspartijen en het bevoegd gezag, betekent een enorme verbetering in de (brand)veiligheid van gebouwen in heel Nederland. Door de geautomatiseerde en overzichtelijke manier van rapporteren en controleren, kunnen bedrijven en instellingen nu eenvoudiger voldoen aan de strenge brandveiligheidsvoorschriften. Het platform biedt real-time updates en herinneringen voor onderhoud en keuringen, waardoor niets aan het toeval wordt overgelaten.

De impact is duidelijk: minder incidenten en een verhoogd bewustzijn en naleving van brandveiligheidsmaatregelen. Gebruikers melden een verhoogde efficiëntie en gemoedsrust, wetende dat zij voldoen aan de wettelijke eisen en dat hun gebouwen optimaal beveiligd zijn en gemonitord worden op (brand)risico’s. LogboekenOnline heeft daarmee niet alleen bijgedragen aan het verhogen van de veiligheid, maar ook aan het besparen van tijd en kosten, waardoor het een onmisbare tool is geworden in het hedendaagse veiligheidsbeheer!

Kom je nog niet in het overzicht voor, nodigen wij je graag uit voor een kennismaking 😄!

 

23 mei 2024

Nog meer lezen?

12 april 2024

Wat een geweldige editie van het FSSE2024!

Lees meer...
28 februari 2024

Update Checklist Module!

Lees meer...
Deelname FireSafety en Security Event 204 LogboekenOnline
31 januari 2024

FireSafety & Security EVENT 2024

Lees meer...