Het systeem

LogboekenOnline Update mei 2022

By 02/06/2022 januari 23rd, 2023 No Comments

Uploaden documenten nog makkelijker
Het uploaden van documenten is nog makkelijker gemaakt. Om snel een document te uploaden kan er geklikt worden op het plusje (+) naast de subcategorie. Het document kan dan geselecteerd worden of je kan het document slepen van uit een ander programma.

Legionellabeheer
De keerklepcontrolelijst wordt nu gegenereerd op basis van de tappunten waar een keerklep is aangevinkt. Voor de brandslanghaspels is het nu mogelijk om verzegeling toe te voegen aan het tappunt, hiervoor wordt ook automatisch een controlelijst gegenereerd.

Daarnaast is het voor elk tappunt mogelijk om deze op de spoellijst te zetten, en om zelf het tappunt type in te vullen.
Ook hebben we de vormgeving aangepast om het nog gebruiksvriendelijker en overzichtelijker te maken.

Statistieken
Deze pagina hebben we onder water aangepast om het laden nog sneller te maken.

Google Maps Overzicht
Het onderhoudsoverzicht is nu ook toegevoegd aan de Google Maps weergaven. Voor alle ‘stoplichten’ op de Nederlandse kaart.

Berichteninbox
Vernieuwde vormgeving voor een overzichtelijke berichteninbox. Hier hebben we ook een zoekveld aan toegevoegd om gemakkelijk een melding van bijvoorbeeld een storing te zoeken.

Dashboard
Het dashboard heeft een vernieuwde vormgeving. Daarnaast is het nu mogelijk om zelf een tegel toe te voegen. Elke pagina in LogboekenOnline of een andere website kan worden toegevoegd aan je eigen dashboard, zodat je met één klik op de knop gelijk bent waar je wil zijn. Wel zo makkelijk.

Informatieknop
De bestaande blauwe Info knop is vanaf heden vervangen door de blauwe Help knop. De nieuwe Help knop is voorzien van een interactieve kennisbank, voor al uw vragen. Deze Help knop vindt u rechts onderin uw scherm na het inloggen. Daarnaast is het ook mogelijk om gelijk contact op te nemen met onze helpdesk.

Functiematrix
De bestaande functiematrix heeft een vernieuwde vormgeving gekregen. Daarnaast blijven voortaan de meldergroepen bovenaan staan voor een beter overzicht met grote functiematrixen.

Stuurfunctiematrix
Vanaf heden is het ook mogelijk om een stuurfunctiematrix aan te maken. In de stuurfunctiematrix kan aangegeven worden welke (afzonderlijke) sturingen door bepaalde meldingen worden uitgevoerd. Na het opslaan van de stuurfunctiematrix wordt deze automatisch in de juiste categorie toegevoegd bij de Brandmeldinstallatie.

Nog meer lezen?

20 maart 2024

Het correct handelen in noodsituaties begint met preventie!

Lees meer...
Sinterklaas is zijn grote boek kwijt. Gelukkig helpt LogboekenOnline hem daar graag mee.
15 november 2023

Sinterklaas op bezoek bij LogboekenOnline

Lees meer...
30 oktober 2023

Dag van de Checklist 2023 - Alles over onze HACCP checklists

Lees meer...