Het bedrijfHet systeem

Met LogboekenOnline® maak je het beheer van gebouwen, efficiënt, toegankelijk, veilig, duurzaam en overzichtelijk.

By 10/05/2023 No Comments

LogboekenOnline is marktleider en dé leverancier van digitale logboeken. Inmiddels werken al meer dan 2000 organisaties, 400 onderhoudspartijen, 80 partners en ruim 13 inspectie instanties met LogboekenOnline®.

LogboekenOnline vereenvoudigt het bijhouden van meer dan 120 verschillende installatielogboeken. Zo heb je één overzichtelijk platform voor al je locaties, installaties en beheerstaken zoals spoelen bij legionellabeheer, OP-taken en nog veel meer. Ontdek onze features zoals het onderhoudsoverzicht van alle locaties en installaties, maak zelf checklists en genereer handige statistieken.

LogboekenOnline denkt met je mee en helpt bij het voldoen aan de wettelijke eisen voor het bijhouden van installatielogboeken. Veel bedrijven en organisaties zijn wettelijk verplicht om verschillende soorten logboeken bij te houden, bijvoorbeeld het logboek van de Brandmeldinstallatie. Omdat hierbij ook een BHV organisatie hoort, is er ruimte voor ontruimingsplannen en verslagen van ontruimingsoefeningen en dergelijke.

Onderhoudspartijen worden gekoppeld aan het installatielogboek en zij zorgen voor de invulling. Doordat al deze documenten overzichtelijk in LogboekenOnline worden bewaard, heb je er ‘geen omkijken meer naar’. Met LogboekenOnline weten bedrijven zeker dat hun installatielogboeken voldoen aan alle wettelijke eisen en dat ze altijd up-to-date zijn.

LogboekenOnline®, winnaar Innovatieprijs Brandveiligheid 2013.

10 mei 2023

Nog meer lezen?

30 mei 2024

18 redenen om snel aan de slag te gaan met de module legionellabeheer

Lees meer...
12 april 2024

Wat een geweldige editie van het FSSE2024!

Lees meer...
28 februari 2024

Update Checklist Module!

Lees meer...