Het systeem

Zomerupdate 2022

By 22/08/2022 januari 23rd, 2023 No Comments

Toevoegen van foto’s

Vanaf nu is het mogelijk om bij elk installatielogboek foto’s toe te voegen aan de logboekregels. Dit maakt het storing zoeken wel heel erg makkelijk. Voor extra controle of duidelijkheid omtrent een gemaakte melding kan een foto geplaatst worden. Denk hierbij aan een foto van de brandmeldcentrale als er een stroring gemeld wordt of een foto van een vluchtwegarmatuur, mocht deze defect zijn.

Iedereen kan een foto toevoegen aan een logboekregel, zowel met inloggegevens als bij het gebruik van de QR-code. Dit zorgt ervoor dat elke medewerker makkelijk aanvullende informatie kan toevoegen aan een logboekregel.

 

Legionellabeheer

We hebben voor onze Module Legionellabeheer een aantal aanpassingen gedaan. Vanaf nu is het mogelijk om meerdere keerkleppen toe te voegen aan een tappunt. Daarnaast hebben we support toegevoegd voor een nieuwe bluetooth thermometer, de Thermapen Blue. Deze thermometer is goedgekeurd voor inspectie instanties.

 

PHP8

LogboekenOnline is overgegaan op PHP8.1 Dit zorgt ervoor dat:

  • De ontwikkeling sneller kan verlopen.
  • Het systeem hierdoor nog sneller is geworden.
  • We de beveiliging kunnen blijven garanderen.

 

Systeembeschikbaarheid OAI/BMI

Vanaf heden is het mogelijk om de systeembeschikbaarheid van de brandmeldinstallatie en de ontruimingsinstallatie afzonderlijk van elkaar in te voeren en in te zien via de meldergroepenindeling. Daarnaast wordt de systeembeschikbaarheid nu berekend vanaf het meest recente onderhoud of de oplevering. Zodra het jaarlijks onderhoud is uitgevoerd worden beiden weer conform NEN op 100% gezet.

Nu is het nog makkelijker om in te zien wat de systeembeschikbaarheid is van zowel de BMI als de OAI. Er is namelijk een widget toegevoegd aan het overzicht van het installatielogboek waarop de systeembeschikbaarheid van de BMI en OAI los van elkaar visueel wordt weergegeven. Bij 100% zijn de balken groen, die kunnen geleidelijk rood kleuren mocht het systeem de grenswaarde van systeembeschikbaarheid naderen.

Daarnaast kan je de meldergroep nu specifiek indelen voor de OntruimingsAlarmInstallatie. Bij de meldergroepen, in technische gegevens, zijn er extra elementen toegevoegd om ook de OAI in te vullen, namelijk: slowwhoop, flitser en slowwhoop met geïntegreerde flitser.

Nog meer lezen?

14 mei 2024

5, 6 en 7 juni is het weer zover...

Lees meer...
28 februari 2024

Update Checklist Module!

Lees meer...
Tweestapsverificatie voor LogboekenOnline
27 november 2023

Heb jij Tweestapsverificatie al ingeschakelt?

Lees meer...