Het bedrijfHet systeem

Update Checklist Module!

By 28/02/2024 No Comments

Vanaf nu is het mogelijk om foto’s toe te voegen tijdens het invullen van een checklist. Bovendien kunnen de resultaten van de checklist direct worden ingezien in het logboek. Alle vragen die in de checklist worden gesteld, samen met de bijbehorende antwoorden, kunnen automatisch worden weggeschreven naar het logboek. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is een vinkje met ‘’In logboek tonen’’ aan te klikken tijdens het bewerken of maken van de checklist!

Het team van LogboekenOnline heeft ook meer aandacht besteed aan de styling van de Checklist Module. De resultaten van de ingevulde checklists worden nu op een aparte pagina weergegeven in een overzichtelijk formaat. Bovendien kun je de resultaten van de ingevulde checklists downloaden als overzichtelijk PDF-bestand.

We hopen dat deze updates het gebruik van de Checklist Module nog handiger en efficiënter maken voor jou en je team. Mocht je vragen hebben over deze nieuwe functies of hulp nodig hebben bij het gebruik ervan, neem dan gerust contact op met Sven of Myrthe van LogboekenOnline.

28 februari  2024

Nog meer lezen?

Ontdek de leidende brandveiligheid beheersoftware in Nederland. Beheer eenvoudig de brandveiligheid van uw gebouwen met onze geavanceerde softwareoplossingen.
23 mei 2024

Zo ziet het eruit als Google Maps al je locaties laat weergeven!

Lees meer...
14 mei 2024

5, 6 en 7 juni is het weer zover...

Lees meer...
12 april 2024

Wat een geweldige editie van het FSSE2024!

Lees meer...